29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Шановні вчителі! Дорогі учні, студенти, батьки!

Перший день осені завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож сьогодні, 1 вересня, я сердечно вітаю вас із початком нового навчального року!

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують країною знань близько півтисячі маленьких вишгородців. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого щему, адже буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з гідністю, аби накопиченого за всі шкільні роки багажу знань вистачило для продовження навчання у вищій школі. Бажаю вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

Я щиро вітаю студентів, для яких сьогодні також починається новий навчальний рік. Від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє міста і країни. Тож бажаю вам впевненості та віри у власні сили.

А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог! Тож зичу шановним освітянам натхнення, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві. Здоров’я вам, тепла й любові!

Вишгородський міський голова Віктор РЕШЕТНЯК