29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Про проведення громадського обговорення та організацію проведення громадських слухань щодо врахування громадської думки з питання найменування вулиці м. Вишгорода

Розпорядженнявід 04 липня 2016 року м. Вишгород№ 113

Розглянувши подання військової частини 3027 Національної гвардії України, керуючись ст. 13, ч. 8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичний подій», постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», з метою врахування громадської думки з питання найменування вулиці м. Вишгорода:

1. Провести громадське обговорення та організувати проведення громадського слухання по найменуванню вулиці м. Вишгорода — дороги, яка з’єднує контрольно-пропускний пункт військової частини 3027 Національної гвардії України з вулицею Новопромисловою міста Вишгорода протягом двох місяців з дня оприлюднення цього розпорядження в друкованих засобах масової інформації, а саме: в газеті «Вишгород» та на офіційному сайті міської ради в мережі Інтернет.

2. При найменуванні вулиці врахувати подання військової частини 3027 Національної гвардії України щодо присвоєння назви вулиці «вулиця імені Героя України генерал-майора Кульчицького С.П.», з метою вшанування пам’яті Героя України генерал-майора Кульчицького Сергія Петровича, враховуючи його чисельні заслуги перед державою.

3. Громадське обговорення провести шляхом приймання письмових пропозицій (зауважень) та проведення громадських слухань.

4. Письмові пропозиції (зауваження) просимо впродовж двох місяців із дня оприлюднення цього розпорядження в друкованих засобах масової інформації, а саме: в газеті «Вишгород» та на офіційному сайті міської ради в мережі Інтернет — подавати до Вишгородської міської ради за адресою: пл. Т. Шевченка, 1, м. Вишгород, 07300.

5. Визначити дату та місце проведення громадських слухань — 16 серпня 2016 року о 14-ій годині в приміщенні адміністративного будинку на пл. Т. Шевченка, 1 у м. Вишгороді, другий поверх, великий зал засідань.

6. Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості — Нездоровий Сергій Володимирович, начальник відділу містобудування та архітектури Вишгородської міської ради.

7. Результати проведення громадських обговорень опублікувати в друкованих засобах масової інформації, а саме: в газеті «Вишгород» та на офіційному сайті міської ради в мережі Інтернет.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова О. МОМОТ