29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

«КВІНТ-А» — призери ультрамарафону

Віктор КУХАРЧУК
ФОТО — архів автора

1-2 липня ц. р. естафетна команда «КВІНТ-А» (м. Вишгород) — Віктор Михайлов, Владислав Мазунін, Андрій Ляшенко, Віктор Кухарчук, Дмитро Коваленко та Jonathan Elias» (США) – взяла участь у відкритому чемпіонаті України — Першому Київcькому ультрамарафоні GARMIN (нічному забігу на 100 км), який проходив на Трухановому острові.
Вперше змагання відбувалися в нічний час (старт о 23:00).
Перше місце в естафетній гонці на 100 км із результатом 6 год 32 хв 08 сек виборола професійна команда м. Борисполя «АВІА», на другому місці команда бігового клубу «NB TopRunners» — 6 год 43 хв 02 сек. «КВІНТ-А» з результатом 7 год 39 хв 45 сек посіла третє призове місце серед дев’яти команд-учасниць.
Незважаючи на складні умови змагання, ми не тільки змогли подолати дистанцію, але й покращили свій минулорічний результат на 8 хвилин.
Хочу нагадати, що саме у м. Вишгороді 23 травня 2015 р. ультрамарафон «Княжа сотня-2015» став першим офіційним стартом для естафетної команди «КВІНТ-А», а в цьому році ми вже втретє подолали цю надскладну стокілометрову дистанцію за останні три роки. До нашої естафетної команди для участі в Першому Київcькому ультрамарафоні GARMIN увійшли спортсмени від команди «US Embassy», і вперше склад команди «КВІНТ-А» став інтернаціональним.

«КВІНТ-А» — призери ультрамарафону

«КВІНТ-А» — призери ультрамарафону

«КВІНТ-А» — призери ультрамарафону