28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Працівники Київської митниці ДФС провели митне оформлення нетрадиційного вантажу – собак породи бігль

Працівниками Київської митниці ДФС, а саме відділу митного оформлення №3 митного поста «Святошин», який знаходиться в смт.  Гостомель Київської області, проведено митне оформлення 14 собак породи бігль, які прямували з Угорщини на адресу спеціалізованого вітчизняного україно-голландського підприємства.

Оформлення тварин відбувалося за допомогою електронного декларування, тому митні процедури відбулися швидко і комфортно для вітчизняних підприємців. Проте, варто зауважити, що швидко – не означає безвідповідально, адже подібне митне оформлення проводиться після проходження суворого ветеринарного контролю та за наявності відповідних дозвільних документів.

Варто також зазначити, що такий вантаж митники зазначеного підрозділу оформлювали вперше, адже до цього часу з живих тварин систематично проводились митні формальності лише щодо добових курчат яєчних порід з Європи.

Таким чином, співробітників даного відділу митного оформлення Київської митниці ДФС тепер вже можна назвати досвідченими фахівцями у митному оформленні живих птахів та тварин, які ввозяться з Євросоюзу.

ГУ ДФС у Київській області