28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Служба за контрактом

Микола ПРИБОРА,
військовий комісар Вишгородського
районного військового комісаріату

Вишгородський районний військовий комісаріат у Київській області оголошує набір на військову службу за контрактом.
На військову службу за контрактом приймаються громадяни віком від 18 до 40 років, а під час особливого періоду – до 60 років, які мають відповідну фізичну підготовку та пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.
Служба у ЗСУ має певні відмінності та переваги у порівнянні з цивільним життям країни. Грошове забезпечення військовослужбовця залежить від займаної посади, військового звання, кваліфікації, терміну та умов проходження військової служби. Мінімальне грошове забезпечення військовослужбовця найнижчої категорії з 1 січня 2016 року – від 7 000 гривень.
Крім того, військовослужбовці мають право на: безкоштовне отримання вищої освіти; речове та продовольче забезпечення; отримання безоплатної кваліфікованої медичної допомоги військовослужбовцями та членами їх сімей; санаторно-курортне лікування та відпочинок у санаторіях, будинках відпочинку, пансіонатах і на туристичних базах МОУ; можливість отримання безкоштовного житла за рахунок держави; отримання військовослужбовцями та членами їх сімей 50-відсоткової знижки плати за користування житлом та плати за комунальні послуги; щорічну чергову відпустку та щорічну матеріальну допомогу; отримання права на пенсійне забезпечення військовослужбовців після звільнення їх із військової служби.
Детальніше – за адресою: м. Вишгород, вул. Ю. Кургузова, 5, каб. № 3.
Тел: (04596) 5-43-45