28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

За 11 місяців 2016 року у Центрі обслуговування платників Вишгородської ОДПІ надано 17000 адміністративних послуг

За січень-листопад 2016 року фізичні особи отримали 6340 послуг з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки.

Видано  1633 книг обліку розрахункових операцій, 1217довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, а також  1769 витягів з реєстру платників єдиного податку, тощо.

Для оцінки підвищення якості обслуговування платників, а також доцільності впровадження нових електронних сервісів, щоквартально проводяться анонімні опитування відвідувачів. Більшість громадян задоволена діяльністю роботи Центру обслуговування платників Вишгородської ОДПІ.

В Центрі розміщені інформаційні та тематичні стенди із зразками заповнення заяв, податкової звітності, актуальною інформацією про зміни в оподаткуванні. Для зручності відвідувачів обладнано місця для очікування, забезпечено доступ до мережі Інтернет, є безпровідна система Wi-Fi.

Центр обслуговування платників   Вишгородської ОДПІ знаходиться за адресою: м. Ірпінь, пр. Шевченка, 1 «а». телефон для довідок- (04596) – 2-22-14

Вишгородська  ОДПІ