29.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Пам’яті медиків

8888

555

ФОТО — Олександр КОВАЛЕНКО, «Слово», спеціально для «Вишгорода»

19 червня, в День медичного працівника в приміщенні актової зали Вишгородської ЦРЛ відбувся концерт, присвячений пам’яті міського голови Вишгорода, заслуженого лікаря України Решетняка Віктора Олександровича та завідувачки Вишгородської стоматологічної поліклініки Супрун Валентини Вікторівни, які передчасно пішли з життя.
У концерті брали участь артисти Національної філармонії України — ансамбль «Дивограй» під керівництвом заслуженого артиста України Вадима Чорнокондратенка. Захід був організований з ініціативи та підтримки друзів Віктора Олександровича та Валентини Вікторівни — головного лікаря Вишгородської центральної районної лікарні Віктора Павленка та директора НВП «Технопроект» Віктора Федосенка.
«Для мене ці люди були близькими не лише з професійної точки зору, — каже Віктор Павленко, — це були люди з безмежно добрим серцем і досвідом, люди широкої душі. Мені дуже шкода, що ми, зважаючи на нашу зайнятість, так рідко з ними спілкувались як друзі. Мені дуже буде їх не вистачати».
«Для мене Віктор Олександрович та Валентина Вікторівна були товаришами по нашій суспільній праці в міськраді. З Віктором Олександровичем ми часто обговорювали нові напрямки розвитку міста, часто сперечалися, але його особливе бачення завжди давало результат — виростали нові дитячі та спортивні майданчики, сквери, мальовничі житлові квартали. Своєю діяльністю Віктор Олександрович вселяв вишгородцям віру в майбутнє міста. Валентина Вікторівна дуже любила Вишгород та людей, що в ньому проживають. Завжди з чарівною посмішкою, привітна, вона дарувала людям добро. Місто втратило людей, яких місцеві жителі будуть пам’ятати та любити за добрі діла», — поділився Віктор Федосенко.